Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Åkeri ÖvreAllt i Jönköping nu på nätet

Jag konstaterar nu att ÖvreAllt, ett av mina favoritval när det gäller åkeri och budbilsföretag i Jönköping, nu har hittat upp på webben. Jag har inte varit någon stor kund, men jag vet att jag aldrig har fått ett nej på transporter som behöver göras.

Att hitta ett företag, som med oerhört kort varsel kan ställa upp, hämta och samtidigt leverera mina försändelser vart som helst i Sverige, är inte lätt. Därför är det skönt att äntligen kunna rekommendera dem andra. Besök deras webbplats här: ÖvreAllt AB.

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE