Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Sökmotoroptimering i Jönköping

Efter ett antal år som copywriter, först på reklambyrå och sedan som frilans, har jag för snart två år sedan tagit steget över till att jobba med sökmotoroptimering. Sedan i våras är jag anställd på NOGA i Jönköping, Sveriges kanske mest spännande företag inom SEO och konverteringsoptimering.

Sökmotoroptimering

Vad är då sökmotoroptimering? Det är egentligen inte svårare än att det handlar om att optimera sajter och webbsidor för sökmotorer, allt för att nå så bra positioner som möjligt. Varför ska då du satsa på SEO, som är förkortningen för sökmotoroptimering? Anledningen är helt enkelt att bra positioner leder till fler besökare, som i sin tur kan (och bör) leda till fler affärer.

Jönköping

Som tidigare nämnt jobbar jag nu på NOGA Sökmotoroptimering i Jönköping. Vi har vårt kontor vid det välkända köpcentrat A6, precis vid E4. Trots att vi har vårt huvudkontor i Jönköping, jobbar vi dagligen med kunder över hela landet – allt från södraste Sverige till företag i norraste Norrland.

Har du vägarna förbi Jönköping och är nyfiken på hur du kan använda sökmotoroptimering för att generera fler affärer? Då är du välkommen in på vårt kontor så ska jag förklara mer.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE