Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Apple Store i Jönköping?

Kan det vara så att Apple är på gång att öppna en Apple Store i Jönköping? Åtminstone skulle det kunna vara så om man får tro det mejl och de jobbannonser som idag har lagts ut på den svenska delen av Apple.com.

Dags för Apple att öppna en Apple Store i Jönköping?

Sedan tidigare har Apple egna butiker i Emporia i Malmö, Täby Centrum i Stockholm och i Väla Centrum i Helsingborg. Så att Jönköping med 130 000 invånare skulle vara nästa stad för etablering är inte helt otroligt. Storleksskillnaden mellan Helsingborg och Jönköping är marginell.

Går man in på Apples sajt så ser de lediga tjänsterna (med publiceringsdatum den 8 juli) ut som de som behövs i en Apple Store. Ort är dock inte specificerat, utan det har endast kommit med mejlet med utskickade tjänster från det sociala nätverket LinkedIn.

Vad tror du, kan Jönköping vara nästa ort med en egen Apple Store?

  • Jakob Holmberg

    Låter bra!


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE