Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Bike Life är anledningen till lugnet

Bike Life – inspiration och tips för dig som cyklar

Kanske har du funderat på varför det är så eländes lugnt här på sidan. Varför uppdaterar jag inte lika mycket som jag gjorde tidigare? Ett tag hände det ju något varje dag, och nu knappt aldrig.

Anledningen stavas Bike Life. Ett litet (nåja…) sidoprojekt som jag har dragit igång under sommaren och hösten. En sajt om cykling som vill få fler svenskar att välja en cykel istället för en bil. För mig är det lika mycket inspiration som jag hoppas kunna ge vidare. Det är allt från tips om vilken cykel du ska välja tillen massa sköna cykeltillbehör som du bara måste ha.

Det här har helt enkelt tagit enormt mycket tid för mig de senaste månaderna. Därför tänkte jag ge mig på den här sidan igen. Vad vill du helst läsa om inom copywriting, marknadsföring och reklam? Skriv en kommentar och berätta så ska vi se vad jag kan lösa.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE