Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Volvo hissar upp sin VD 20 meter i luften.

Du har väl inte missat uppföljaren till Volvo Lastvagnars fjolårssuccé, The Ballerina Stunt? Eller det har du förmodligen. Den släpptes nämligen bara för ett par dagar sedan. Den här gången är det dock ingen professionell ballerina som dansar högt uppe i luften, utan nu är det Volvo Lastvagnars VD, Claes Nilsson, som står på fronten av en bil – 20 meter upp i luften.

Filmen är som sagt uppföljare till förra årets film, The ballerina stunt, som i dagsläget har drygt sju miljoner visningar. Frågan är om den nya filmen inte kommer bli en ännu större succé, för på bara ett par dagar har den nått över en halv miljon visningar.

Läs mer om Volvos reklamfilmer: The Ballerina Stunt


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE