Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Shell: Tillfället gör tjuven

Etiketter: | |

Tillfället gör tjuven, brukar man säga. Kanske bör det ändras till Tillfället gör PR-konsulten nu. Oavsett vad man tycker om Greenpeace, så är det bara att applådera det här kreativa inslaget mitt under F1-cirkusen i Belgien. Hur många miljoner Shell har lagt ut på att ta platsen på scenen är oklart, men 138 euro för Greenpeace för att förstöra hela tillställningen, ja det är onekligen rätt kostnadseffektivt. Se själv.

Vad tycker du om kuppen? Bra eller dålig? Lyckad eller misslyckad?

Redigering: Filmklippet har plockats bort från YouTube, så det är inlänkat från annan plats nu.

  • Marcus

    Fantastiskt!


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE