Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Apple gör det bäst (igen).

Etiketter: |

Kim Halderot, copywriter | Apples inbjudan till WWDC 2013

De flesta har en åsikt om Apple, produkterna, kunderna, designen, priserna, reklamen, servicen, friheten, Steve Jobs och sektbeteendet. Ingenting nytt där alltså (även om jag fullkomligt älskar produkterna).

Men det är när jag ser det här som jag på något sätt förstår varför Apple är just de som de är.

Enkelhet. Skönhet. Och mod.

Wow! Fast det är ju bara min åsikt.

 

Läs mer om vikten av enkelhet här.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE