Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Och på tal om gårdagens inlägg om öl. Här kommer ett till.

Etiketter: | | | | | | | | | | | | |

Kim Halderot, copywriter | En öl, en öl. En öl, en jätteöl.

Knappt hann jag väl trycka på publicera-knappen i går förrän Norrlands Guld dunkade ut sin nya reklamfilm. Vad säger man? Det är kul. Men återigen har vi män (och för en gångs skull också ett par kvinnor) som gör vad de kan för att uppnå livets uppenbara höjdpunk – en kall öl.

Norrlands Guld fortsätter dock att göra annorlunda och rolig reklam, tycker jag. Framför allt är det kul. Den nya filmen är framtagen av Planet of the silver ape. Regissör och producent är Jesper Kouthoofd.

Läs även mitt förra inlägg om öltillverkarnas stereotypa reklam.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE