Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Guldäggsvernissagen 2013.

Etiketter: | | | | | | | | | | | | | |

Kim Halderot, copywriter | Guldägget 2013

Nu är det bara sex timmar kvar till årets vernissage, där Kompago i Jönköping ställer ut alla nominerade bidrag till årets Guldäggsgala. Förra årets succé med vernissagen är tillbaka, och självklart kommer jag som copywriter i Jönköping att vara på plats. Här ska jag ha kul, träffa en massa spännande folk – och framförallt njuta av sjukt mycket bra reklam.

Guldäggsvernissagen äger rum på 11 10 orter i Sverige (Skellefteå ställde tyvärr in). Det verkar fortfarande finnas några få platser kvar på några orter, så har du ännu inte bokat din plats – gör det.

Jag återkommer så småningom med mina favoriter till priset, som delas ut den 25 april.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE