Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Idag och i dag.

Etiketter: | | | | | | | | | | |

Kim Halderot, copywriter | Idag, inatt, i morgon, i år, iveckan och iförrgår.

Jag skriver idag men menar i dag. Vad är egentligen rätt, och vad är egentligen snyggast? Kan jag ens vara konsekvent här? Om inte jag som copywriter vet, vem vet då?

Enligt Språkrådet är det inte heller helt självklart vad det är som gäller, även om de förespråkar i dag som mest lämpligt. Men det går även alldeles utmärkt att skriva idag. Och jag tycker nog också att idag ser snyggast ut. Men problemet kommer som ett brev på posten.

Det ser ärligt talat inte helt sexigt ut med iåriveckan eller inatt. Så kanske det ändå är bäst att fortsätta särskriva det. Bara för att vara konsekvent alltså.

 


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE