Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Inflyttning på Syrgasvägen 7.

Etiketter: | | | | | | | | | | | | | | |

Kim Halderot, copywriter | Studion på Syrgasvägen 7 i Jönköping

Tyvärr redan fredag. Tyvärr, skriver jag. För jag älskar verkligen det här.

Och nu är det dags för mig att på riktigt flytta in i nya studion på Syrgasvägen 7 i Jönköping. Här sitter jag tillsammans med fotograf Carl-Robert Jonzon, Håkan Liljeqvist på Kreejt och Andreas Jonsson från MrJonsson.net.

Kim Halderot, copywriter | Fikahörna på Syrgasvägen 7.

Så välkommen hit för att pausa och förgylla min dag, ta en kaffe och se vad vi gör här.

 

 

Häng med mig på Facebook så missar du ingenting som händer här på bloggen.

 

 

Blogginlägget om nya studion är inlägg #027 i #blogg100.

Alla andra bloggposter under #blogg100 hittar du här.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE