Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Hjälp mig spara tid.

Etiketter: | | | | | | | | | | | | | |

För drygt tre veckor sedan gav jag mig i kast med ett roligt och utmanande uppdrag. Jag lovade att under 100 dagar blogga åtminstone ett inlägg varje dag. Den stora skräcken då låg i att jag som copywriter skulle bli tvungen att hitta något att skriva om varje dag – om copywriting.

Nu så här 22 dagar senare konstaterar jag att det egentligen inte är det att den skräcken har minskat. Snarare har den ökat.

Så nu återstår 78 dagar. Om mina beräkningar stämmer är jag klar den 7 maj, och då ska jag förhoppningsvis vilja fortsätta utan att behöva stoppa in allt under en #blogg100-tagg.

Det har dykt upp något annat också. Jag vill inte kalla det problem, för det här är så eländes roligt. Men var hittar jag tiden? Att blogga tar tid. Kanske är det mer korrekt att skriva att bloggen stjäl tid. Och det är något som jag inte riktigt har tid till.

Så hur sjutton ska det här kunna fortsätta?

Jag ska vara ärlig nu (nej, jag ska inte sluta).

Men vad ska jag blogga om? Jag behöver nya uppslag. Jag vill veta vad du vill läsa om. Vad du vill veta mer om. Hur kan jag som copywriter hjälpa dig?

Maila mig på kim@halderot.se.
Kommentera bloggen.
Skriv till mig på Facebook.
PM:a på Twitter.

Gör något. Hjälp mig spara tid.

 

 

Blogginlägget om #blogg100 är inlägg #023 i #blogg100.

Alla andra bloggposter under #blogg100 hittar du här.

  • Karabre

    Skulle uppskatta om du har några andra bloggar man kan följa, eller sidor inom marknadsföring och så.

    • http://www.halderot.se/ Kim Halderot

      Det är absolut något jag skulle kunna kika på. Tack för tipset.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE