Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Vem sa bu eller bä?

Etiketter: | | | | | | | | | | | |

Eftersom jag är låst framför Melodifestivalen och en iPhone istället för en dator, så blir dagens blogginlägg mest lite av en fundering på ett av dagens sagda uttryck.

Vem bestämde egentligen vad som är bra och vad som är dåligt i ’bu eller bä’?

Och vad exakt är det som är så bra med bä?

Var kommer uttrycket ifrån?
Du som vet får gärna ge dig tillkänna. Själv ska jag nu på heltid ägna lördagskvällen åt sällskapet och en viss tredje deltävling av årets melodifestival.

 

 

Blogginlägget om ’bu eller bä’ är inlägg #021 i #blogg100.

Alla andra bloggposter under #blogg100 hittar du här.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE