Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Infographic: Livet på en reklambyrå.

Etiketter: | | | | | | | | | | | | | | | | | |

Som copywriter har jag många gånger undrat varför art directors alltid samlas runt ett och samma skrivbord. Och varför står det alltid en person rakt bakom den sittande?

Det finns en infographic för det. Så nu har jag äntligen fått svaret.

 

Kim Halderot, copywriter | Livet på en reklambyrå.

 

 

Missa ingenting som händer här på bloggen. Följ mig på Facebook så får du alla uppdateringar rakt i ditt flöde.

 

 

Inlägget om ’Livet på en reklambyrå’ är inlägg #017 i #blogg100.

Alla andra inlägg under #blogg100 hittar du här.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE