Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Super Bowls mest utskällda reklamfilm.

Etiketter: | | | | | | | | | | | | | | | | | | |

Kim Halderot, copywriter | GoDaddy – Super Bowls mest utskällda reklamfilm.

Jag har redan listat Super Bowls 10 bästa reklamfilmer. Och vad vore väl en topplista utan en bottenlista. Men det blir inte en hel drös. Istället får du gräddan av gräddan.

GoDaddy slog till med en av årets mest utskällda reklamfilmer. Åtminstone om jag ska tro kaoset som uppstod på Twitter.

Döm själv.

Det är märkligt att det ens är möjligt att samla ihop så många stereotyper och klyschor i en film på bara 30 sekunder. Hela 290 000 tweets handlade om GoDaddys film. Det är 125 000 fler än tvåan, Budweiser.

Whispr Group har mätt, skrapat ihop tweets, räknat och ritat. Resultatet blev en infographic över Twitters reaktioner på Super Bowl.

Kim Halderot, copywriter | Infographic Super Bowl 2013 på Twitter.

 

 

Följ mig på Facebook. Då missar du ingenting som händer här på bloggen.

Missade du förra årets reklamfilmer från Super Bowl? Det är inte försent. Du hittar dem här.

 

Inlägget om Super Bowls sämsta reklamfilm är inlägg #016 i #blogg100.

Alla andra inlägg under #blogg100 hittar du här.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE