Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Hujedamej för hitta.se

Etiketter: | | | | | | | | | | | | | | | | | | |

Äntligen. Kvällens enda svenska reklamfilm som inte försöker pracka på mig sin fantastiska produkt för ett lika enastående pris. Hitta.se kör på att bygga varumärket istället.

För det här tycker jag är kul. Men jag kanske är ensam om det.

Det är inte det att det bara ska förminskas till en rolig reklamfilm. Det är en kul idé. Jag ler. Min reklamskeptiska mamma skrattar. Det är ett bra betyg.

Och det är varumärkesbyggande precis som det bör vara. Det ger mig bara en skön känsla av varumärket. Håller du med mig eller är jag ute och cyklar?

 

 

Inlägget om hitta.se är inlägg #013 i #blogg100.

Alla andra inlägg under #blogg100 hittar du här.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE