Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Guldäggspodden del tre.

Etiketter: | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |

Nu finns tredje delen av Guldäggspodden ute för nedladdning i iTunes (och snart även på guldaggspodden.se). I det senaste avsnittet gästas Sara Haag av Joakim Labraaten, copywriter på Åkestam Holst, Anna Qvennerstedt, copywriter på Forsman & Bodenfors, och Digge Zetterberg Odh från Berghs School of Communications.

Ämnet för dagen är talang.

Måste jag gå Berghs, Hyper Island eller någon annan reklamskola för att kunna bli en riktig copywriter? Krävs det att jag rappar in en jobbansökan, hoppar i strömmen eller printar ut stora klistermärken och drar upp på skyltfönster? Eller räcker det med fantasi nog att lösa uppdragsgivarens stora problem på effektivaste sätt?

Eftersom jag äger bloggen, tänker jag säga min mening. Min viktigaste egenskap är inte min utbildning. Det är att se problemen, förstå dem – och lösa dem. På riktigt.

 

 

Inlägget om Guldäggspodden är inlägg #012 i #blogg100.

Alla andra inlägg under #blogg100 hittar du här.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE