Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Volkswagens historia i Super Bowl.

Etiketter: | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |

Super Bowl 2013 | Volkswagen #gethappy

Super Bowl är över för den här gången. Men all fantastisk reklam finns kvar. Tack för det, Youtube.

Volkswagen stod för en av de mest uppskattade reklamfilmerna i årets Super Bowl. Troligtvis var det ingen jätteskräll för någon. De senaste åren har de fått höga betyg varje gång. Så här kommer en tillbakablick över Volkswagens historia i Super Bowls reklamsammanhang.

2010

2011

2012

2013

 

Bland det mest fascinerande är ändå att 2012 bjöd på två filmer. En reklamfilm – men också en teaser. Det mest intressanta här är ändå att av dessa två, så är det teasern som har delats flest gånger i sociala medier. Jag tror därför inte att det är någon avlägsen slutsats att dra, att det är just den fantastiska filmen från 2011 som har skapat en enorm förväntan.

Missade du årets reklamfilmer, så har jag medicinen. Du hittar min topp 10-lista här.

 

 

Du vill väl inte missat något av allt jag skriver. Följ mig på Facebook så får du alla uppdateringar rätt upp i feeden.

 

 

Inlägget om Volkswagens Super Bowl-historia är inlägg #011 i #blogg100.

Alla andra inlägg under #blogg100 hittar du här.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE