Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

100 dagars bloggande. #blogg100

Etiketter: | | | | | | | | | | | | | | | |

Penna och pennvässare.

Nu är jag några dagar sen, jag vet. Men det struntar jag ändå i. #blogg100 går ut på att posta (minst) ett blogginlägg varje dag under 100 dagar. Övriga deltagare har redan hållit på sedan den 23 janari i år. Så i sista startled står jag nu redo att ge mig på samma bedrift. Det betyder att jag ska posta mitt sista inlägg den 7 maj i år.

Läs mer om #blogg100 här.

Reglerna för #blogg100 är enkla.

 • #Blogg100 startar onsdagen den 23 januari 2013 (men det går bra att starta när du själv vill, då slutar du även utmaningen något senare såklart).
 • Varje dag, 100 dagar i rad, måste minst ett nytt inlägg publiceras på din egen blogg.
 • Tagga varje inlägg med taggen #blogg100 (samma sak om du twittrar ut länkar till inläggen).
 • Det finns inga krav på hur långt inlägget ska vara (ett inbäddat youtubeklipp är också ett inlägg).
 • Det är helt okej att förhandspublicera inlägg, men det blir kanske roligare att skriva tätare inpå själva publiceringen.

 

Bollen har börjat rulla. Det här är inlägg #001 i #blogg100.

Alla andra inlägg under #blogg100 hittar du här.

 • http://collentine.com/ joe col

  hmm, sugen att haka på. Ska fundera över dagen på att köra samma sak…

  • http://twitter.com/halderot Kim Halderot

   Hur har det gått för dig? Har det blivit något bloggande för din del?

   • http://collentine.com/ joe col

    ganska inaktivt tyvarr. Har fastnat pa att avakta en re-design av min blogg vilket jag skjutit pa alldeles for lange.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE