Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Viaplay blåser alla.

Etiketter: | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |

Under Viaplays logotyp ramlar en tomte in på scenen. Han ropar upp en tjej på scenen. Väl uppe sliter tomten plötsligt av sig masken och går ner på knä.

Jag vet inte om filmen från julgalan på Friends Arena har gått många förbi. Men så många människor som samtidigt ville ta upp skämskudden har jag inte sett på länge.

Äsch, kolla själv istället.

Copyn

Är du också rädd för att binda upp dig?

 

Vi tror på kärleken men inte på bindningstid.

 

Prova fritt 1 månad, lämna oss när du vill.

 

Det här tycker jag är kul. Det är fyndigt. Men framför allt får det här hela publiken att plocka fram hela repertoaren av känslor. Några skrattar, några rodnar, och de allra flesta skäms.

Men varför blir detta så lyckat?

För att alla kan känna igen sig. Ingen vill bli nobbad – ännu mindre inför 6000 personer. Empatin med den stackars förvånade tomten vet helt klart inga gränser. Återigen handlar det om att aktivera och attrahera publikens känslomässiga sträng, som jag skrivit om i flera andra inlägg.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE