Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

En mycket dum fråga.

Etiketter: | | | | | | |

Bästsäljaren - Erik Ullsten

Centrala Jönköping. Jag blev stoppad av en säljare från ett energibolag på lunchen. Han bad att få ställa en kort fråga.

– Självklart.
– Vad har du för elbolag?
– Jönköping Energi, svarade jag och gick vidare.

Han ville naturligtvis ställa fler frågor. Det ingick tyvärr inte i vår deal.

Så för att endast vilja ställa en fråga måste jag ifrågasätta valet. Fanns det verkligen inte bättre alternativ för att fånga min uppmärksamhet?

För bättre säljande frågor rekommenderar jag Erik Ullstens bok Bästsäljaren.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE