Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Vad Skatteverket kan lära oss om copywriting.

Etiketter: | | | | | | | | | | | | | | | | |


Skatteverkets personalfest för 3,4 miljoner följde inte de egna riktlinjerna. Regionchefen hos myndigheten beskriver det med att det tyvärr blev ett glas för mycket för alla inbjudna. Han känner till de ekonomiska riktlinjerna, men någonstans i kedjan av alla bokningar har det missats.

Det finns ett naturligtvis ett jätteenkelt sätt att minska sannolikheten för att riktlinjer ska missförstås (ja, det gäller framför allt i byråkrater och akademiker): förenkla och skriv så lätt att till och med en 7-åring kan läsa och förstå.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE