Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Ordens märkliga kraft.

Etiketter: | | | | | |

Ord.

Med en unik förmåga att påverka.

De får mig att tänka. De får mig att känna.

De får mig att börja skratta. Att börja gråta. De skapar irritation och ilska. De får mig att vilja slita håret av mitt huvud. De får mig att känna saknad och sorg. De väcker empati inom mig.

De får mig att hoppa av glädje och skrika av rädsla. De gör mig generad och får mig att rodna. De ser till att jag blir frustrerad och förvirrad. De får mig att börja fnittra hysteriskt. Och de får mig att vilja börja sjunga.

Har du inte redan sett den Cannesbelönade, spanska filmen här under, så gör det. Gärna nu. Det är trots allt bara knappt sex minuter som lär oss förstå vad ord gör med dig och mig.

När vi placerar rätt ord i rätt sammanhang väcker de känslor. Det må låta som en sliten och gammal klyscha, men de kan faktiskt flytta berg. Stora berg.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE