Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

OS 2012: De bästa icke-annonserna.

Fauxlympics

Fauxlympics är tävlingen som låter kreatörer komma upp med reklamidéer för olika varumärken. Och eftersom det just nu i London pågår olympiska spel, passar det väl inte bättre än så här att faktiskt lägga ett idrottstema på evenemanget.

Nu är tiden för att skicka in bidrag visserligen över, men du kan fortfarande gå in och rösta på ditt favoritbidrag.

Även om det inte är på riktigt denna gång, så är det här ändå ett kul sätt för kreatörer att träna på att kommunicera varumärken utifrån ett givet tema. Att en majoritet av bidragen just i detta fall på ett eller annat sätt är relaterade till sex, det är väl något som inte direkt förvånar. Men faktum är ändå att flera av bidragen är riktigt bra.

Vad tycker du om tävlingen? Vilket är ditt favoritbidrag?


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE