Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Minns du Sveriges slappaste sommarjobb?

För drygt en månad sedan gick Husqvarna ut med en jobbannons för Sveriges slappaste sommarjobb. Nu är tjänsten tillsatt. Den lyckliga blev Josefin Karlsson, som till vardags pluggar teater i Finland, men som nu sitter under ett parasoll i Rålambshovsparken i Stockholm, där hon vaktar en av Husqvarnas robotgräsklippare. Tre veckor i solstol och 16 000 kronor i lön för mödan, är vad hon får ut av detta.

Läs intervjun med henne här.

När Husqvarna gick ut med annonsen i sociala medier, fick kampanjen stor uppmärksamhet. Totalt kom det in över 8 000 ansökningar till tjänsten, som nu alltså är tillsatt.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE