Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Magners: irländsk cider.

Det finns kampanjer som är bra och ska hyllas. Sedan finns det kampanjer som bara är ett måste att se. Reklamfilmer som bjuder på sig själva – och som framför allt gör det väldigt bra. Det som gör mig lycklig är på något sätt hur de lyckas förmedla dessa fyra ord på ett så enkelt och charmigt sätt.

Framför allt har Magners sett till att inte blanda in flera olika budskap i varje film. Varje enhet har istället fått en styrka (eller USP om jag nu ska tänja lite på begreppet och innebörden av unik) som kommuniceras genom hela filmen.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE