Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Sveriges slappaste sommarjobb.

Husqvarna söker nu sommarjobbare i Stockholm.

Måste du jobba i sommar, men orkar egentligen inte? Blir du rent av trött bara på tanken? Då ska du söka Sveriges slappaste sommarjobb som gräsklipparvakt åt Husqvarnas robotgräsklippare!

Önskade kvalifikationer:

– Vi letar efter dig som tycker om att slappa i en solstol och sitta under ett parasoll i en av Stockholms centrala parker.

– Du tycker om att bära solglasögon och har inga problem med solkräm.

– Du ska på egen hand kunna slå upp ett parasoll och placera en solstol därunder.

– Vara insatt i, använda dig av och tycka om att kommunicera via sociala medier.

– Tjänsten är möjlig att söka för dig över 16 år. Inga ytterligare utbildningskrav än ovan krävs.

Arbetsuppgifter:

– Som gräsklipparvakt ska du sitta ner och konstatera att gräset som växer blir klippt av Husqvarnas robotgräsklippare – och att det sedan växer upp igen.

– Under arbetstiden får du som gräsklipparvakt när du helst önskar surfa på internet, blogga, twittra, gå ut på facebook, lyssna på musik, spela spel eller titta på film. Självklart får du prata i telefon, äta mat och fika, träffa kompisar och lära känna andra som också tycker om att göra ingenting.

Arbetsperiod och tider:

Vecka 25, 26 och 27. Söndag den 17/6 till torsdag den 21/6 under vecka 25. Övriga veckor tisdag till lördag. Arbetstider: 11.00 – 18.00.

Lön:

– 16 000 kronor.

Information & kontakt:

För eventuell ytterligare information, vänligen kontakta Paulina Schaber på telefon 08-400 255 15. Sök i dag – eller vänta tills i morgon – dock inte senare än den 25 maj.

Vill du ha jobbet? Sök här.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE