Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Zurker – ett nytt socialt medium.

Behöver vi ännu ett socialt forum att lägga tid och energi på? Frågan om Zurker är något vi bör lägga tid och pengar på (ja, tid är pengar) är högst befogad. Vilken funktion fyller det i förhållandet mellan den privata sfärens Facebook och Google+ samt det mer professionella LinkedIn?

Zurker är till viss del bara ännu ett socialt medium,  och är också ganska likt både Facebook och Google+. Dock med en viktig skillnad. Hos Zurker sker allt på dina och andra användares villkor. Allt material du laddar upp ägs fortfarande av dig, och det du publicerar är ditt ansvar. Men framför allt ägs Zurker av dig och alla andra medlemmar.

Om Zurker lyckas bli en vital del av den sociala internetsfären i framtiden, är i dagsläget bäst att låta vara osagt. Men även om det för tillfället är litet, så är faktum att även Google och Facebook en gång var oansenliga och marginaliserade. Så häng med från början och skydda ditt eget namn på sajten. Klicka här för att testa på Zurker redan i dag.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE