Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Åtvidaberg fångar känslan i reklamen.

På lördag drar Allsvenskan i fotboll igång. Små psykningar tillhör vardagen för idrottsmän på alla nivåer. Nu har däremot nykomlingen, Åtvidabergs FF, dragit det hela ett steg längre genom att spela in en musikvideo där spelarna själva deltar. I låten passar man på att ge en ordentlig känga till de andra allsvenska lagen.

Även om jag inte är någon hängiven supporter till Åtvidaberg, är det svårt att inte charmas av dessa – med glimten i ögat – hån mot motståndarna. Hela idén känns på något sätt genial. Den fångar bara den härliga känsla som finns i laget, utan att vare sig bry sig om sköna sångröster eller gå in på detaljer i vare sig fotboll eller klubben Åtvidabergs FF.

Känner du dessutom igen låten så är det inte så konstigt. Texten är en utveckling av spelbolaget Unibets reklamfilm med låten För alla oss.

Vad tycker du om Åtvidabergs film? Grymt eller uselt?

  • Hotmejl4u

    GRYMT!!
    Antalet supportar ute i landet lär öka massor :)


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE