Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Move – en synnerligen vacker film.

3 killar. 44 dagar. 11 länder. 18 flighter. 6100 mil. 2 kameror. 1 terabyte film. Resultatet ser ni här under. Det är lika vackert som förförande.

Ett ord är allt som behövs för att beskriva deras resa. Ett ord knyter ihop säcken. Ett ord som får mig att bara vilja kasta mig iväg på första bästa flygresa för att se något annat än de gamla väggarna i lägenheten. Ord blir på något sätt – för att dra en klyscha – överflödiga här.

Därför stannar även jag nu, utan en massa onödiga ord.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE