Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Våga ta konflikten.

Alltför ofta hör jag köpare av reklam säga att de inte vill sticka ut för mycket. Helst vill man se ut som grannen och konkurrenten, men med en liten twist. Denna twist innefattar allt som oftast en ordvits.

Men vad tjänar egentligen reklamen till om man ser ut precis som sina motståndare? Reklam är en alldeles för dyr investering för att skojas bort och bli anonym. Säg det du faktiskt vill säga, och gör det enkelt.

Kriget om bilköparna har länge pågått mellan de båda tyska tillverkarna, Audi och BMW. Plötsligt blandade sig japanska Subaru in i leken och stal showen. Men det fanns en aktör till.

BMW

Audi

Subaru

Bentley

Eller varför inte helt enkelt ta lite mod och inspiration från årets upplaga av Super Bowl, där General Motors passade på att ge konkurrenten Ford en liten högerkrok.

http://www.youtube.com/watch?v=XxFYYP8040A


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE