Jag formar bokstäver till ord. Ord som förför och som charmar. Ord som får dina kunder att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer. Jag är copywriter. | Kim Halderot, copywriter | Frilansande copywriter i Jönköping, Sverige | reklam, annonser, pressmeddelande, korrekturläsning, sociala medier, facebook, twitter, google+, linkedin, strategi, varumärke

Därför ska du vara först på sociala medier.

Facebook.

Egentligen är ett inlägg av den här typen ganska överflödigt. Det känns lite som att berätta varför du ska använda parkeringsbroms i nedförsbacke eller varför du inte bör äta skräpmat varje dag. Svaret ter sig ganska naturligt.

Ändå är det så många som gör samma misstag, om och om igen.

Man vill gärna vänta med en etablering till dess man vet om det faktiskt är en marknad att satsa på. Och när man väl är där, så är det ofta redan för sent. Platsen är upptagen. Namnet har någon annan redan tagit. Men namnet är ändå inte den största anledningen att faktiskt ta plats redan från början.


Kim Halderot

Jag designar med bokstäver. Jag får dem att bli ord – ord som förför och som charmar. Ord som får din målgrupp att förstå dig på riktigt och som får dig att sälja lite mer.

Jag är copywriter. Och jag skriver reklam.

Bloggen drivs av mig, Kim Halderot, frilanscopywriter från Jönköping med flera års erfarenhet från både reklam- och säljbranschen. Har arbetat med kunder som bland annat Plantagen, Crescent, Stora Enso, JB Education och Elmia.

Här delar jag med mig av tips på hur du skriver bra reklam, hur du marknadsför dig själv och ditt företag, samt även en hel del exempel på både rolig och spännande kommunikation från andra.

Sök

ADRESS NARVAVÄGEN 17, 554 48 JÖNKÖPING
TELEFON +46 705 40 96 91
E-POST KIM@HALDEROT.SE